Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj- zrekonštruovaný rodinný dom vhodný aj na podnikanie v Nových Zámkoch

Ulica: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
235 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom na pozemku  o rozlohe 559 m2 vo vyhľadávanej lokalite Nových Zámkov. Jedná sa o dvojpodlažnú tehlovú stavbu so sedlovou strechou, ktorého dispozícia pozostáva: na prízemí sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s toaletou, komora, vstupná chodba a technická miestnosť. Poschodie má samostatný vchod a pozostáva zo 4 nepriechodných izieb, kuchyne a kúpeľne s WC. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: zateplenie fasády, výmena okien, nové podlahy, sadrokartónové stropy, nová elektroinštalácia, rozvody plynu a vody, sadrokartóvé steny a tatranský profil. Je potrebné dokončiť iba drobné úpravy. Úžitková plocha domu je 350 m2. Na dvore sa nachádza murovaná stavba vhodná ako komora alebo letná kuchyňa a garáž s montážnou jamou. Budova je zateplená, má novú plechovú strechu a je podpivničená. Dom je napojený na všetky IS, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a odpadová voda je napojená na verejnú kanalizáciu. Dvor je vyložený zámkovou dlažbou s možnosťou parkovania vo dvore. Dom má 2 samostatné bytové jednotky, takže je vhodný aj na dvojgeneračné bývanie alebo na podnikateľské účely. Dom sa nachádza vo výbornej lokalite, v blízkosti je škola, škôlka, centrum je vzdialené cca 5 min. pešo. 

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás emailom na info@komplexreality.sk alebo telefonicky na 0905 144 110. Naše ceny sú konečné , zahŕňajú kompletný právny servis a sú odsúhlasené majiteľmi.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
559 m2
Úžitková plocha:
350 m2
Plocha pozemku:
559 m2
Zastavaná plocha:
378 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Andrea Balašková

PhDr. Andrea Balašková

maklér, konateľ spoločnosti

  • Slovensky
  • Magyar
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti