Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj- priestranný RD s garážou s vizualizáciou interiéru, Dvory nad Žitavou

Ulica: Dvory nad Žiatvou
Obec: Dvory nad Žitavou
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
119 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný  rodinný dom v obci Dvory nad Žitavou s možnosťou vizualizácie interiéru. Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu s rovnou strechou, ktorá sa nachádza na pozemku o rozlohe 762 m2.  Je to ideálna ponuka pre tých, ktorí  hľadajú pokojné bývanie v rodinnom dome s veľkorysým priestorom a záhradou. 

Základné údaje:

- veľkosť pozemku: 762 m2

-obytná plocha domu: 200 m2

- počet izieb: 6

Dom má dobre riešenú dispozíciu, denná časť je od spálňovej časti oddelená schodiskom. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, predsieň, 2 izby, kuchyňa a WC, poschodie pozostáva zo 4 nepriechodných izieb, kúpeľne a samostatnej toalety. 

Dom bol postavený v r. 1979 z tehál a kvádrov a prešiel rozsiahlejšou rekonštrukciou.  V celom dome boli menené plastové okná s vnútornými žalúziami, plastové vchodové dvere, garážové dvere, nová hydroizolácia strechy s bitumenovými asfaltovými pásmi, interiérové dvere , nové radiátory a krbové kachle na tuhé palivo. Podlahy sú vybetónované s laminátovou podlahou. 

Dom je napojený na všetky IS: plyn, elektrina, mestský vodovod a verejná kanalizácia. Kúrenie je zabezpečené centrálne plynovým kotlom cez radiátory a odpadová voda je napojená  do verejnej kanalizácie. 

Na dvore sa nachádza kotolňa, komora s pivnicou na zeleninu a hospodárske budovy. Za domom sa nachádza záhrada o rozlohe 395 m2 a  na zavlažovanie sa využíva voda z kopanej studne. 

Hodnotenie makléra:

Dom sa nachádza v tichej lokalite obce mimo hlavnej cesty, v blízkosti sa nachádza centrum s kompletnou občianskou  vybavenosťou: škola, materská škola, zdravotné stredisko, nákupné centrum, reštaurácie a penzión. Dom má výborné dispozičné riešenie, je suchý, bez prasklín, je z väčšej časti zrekonštruovaný a ihneď obývateľný.Pozemok je slnečný, rovinatý s rozlohou 7,62 á. Obec Dvory nad Žitavou sa nachádza iba 8 km od okresného mesta Nové Zámky, má dobré autobusové a železničné spojenie s okolitými obcami. MAKLÉR ODPORÚČA OBHLIADKU!! 

Cena nehnuteľnosti: 119.990 EUR

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis  až po odovzdanie nehnuteľnosti
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti -vyhotovenie zmluvnej dokumentácie autorizovaným advokátom, katastrálne poplatky
- prepis dodávateľov energií
 

V prípade záujmu Vám vybavíme znalecký posudok  a  najvýhodnejší hypotekárny úver.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontakujte na tel.č. 0905 144 110 alebo emailom na : info@komplexreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
762 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
762 m2
Zastavaná plocha:
367 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Kúpeľňa:
vaňa
Energetický certifikát:
nie
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Andrea Balašková

PhDr. Andrea Balašková

maklér, konateľ spoločnosti

  • Slovensky
  • Magyar
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti