Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj - 3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Semerovo

Ulica: Semerovo
Obec: Semerovo
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom, v tichej lokalite v obci Semerovo. Ide o dvojpodlažnú samostatne stojacu tehlovú stavbu so sedlovou strechou.

Celková plocha pozemku je 2161 m², zastavaná plocha je 490 m² a úžitková plocha je 126 m².

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, kúpeľne s vaňou a WC, kuchyne, komory a troch izieb. 

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou - má nové plastové dvere, euro drevené okná, PVC podlahy a dlažbu, novú elektroinštaláciu, nové omietky a v kuchyni nové kuchynské spotrebiče. Zrekonštruovaná bola aj strecha a v podkroví je možnosť vytvorenia ďaľších obytných priestorov. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave - je suchý a obyvateľný.

Dom je napojeny na všetky IS - elektrina, plyn, obecný vodovod aj vŕtaná studňa. Odpad je vedený do žumpy. Obývacia izba je vykurovaná elektrickým radiátorom a krbom, ostatné miestnosti sú vykurované plynovými gamatkami.

Pozemok je rovinatý a oplotený. Na prednej časti pozemku sa nachádza pivnica a za domom sa nachádza rozostavaná terasa. V zadnej časti pozemku sa nachádzajú rôzne druhy ovocných stromov a vinič. Pozemok skrášľujú okrasné dreviny.

Dom sa nachádza v pokojnej a tichej lokalite v obci Semerovo. Obec Semerovo sa nachádza 18 km od okresného mesta Nové Zámky, 10 km od Dvorov nad Žitavou a 13 km od Podhájskej, kde sa nachádza obľúbené termálne kúpalisko.

BONUS:

- veľký pozemok

- zrekonštruovaný suchý dom

- tichá lokalita

- blízko okresného mesta 

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na tel. č. 0944 979 919 alebo prostredníctvom emailu: info@komplexreality.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
2161 m2
Úžitková plocha:
126 m2
Zastavaná plocha:
490 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ema Horváthová

Ema Horváthová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti