Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj- stavebný pozemok v obci Strekov

Ulica: Strekov
Obec: Strekov
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy
12 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v tichej časti obce Strekov. Rozloha pozemku je 474 m2, šírka pozemku 20 m. Pozemok je vyčistený, rovinatý, nachádza sa v zastavanej časti obce s prístupovou asfaltovou cestou. IS sa nachádzajú pred pozemkom.

Obec patrí do vinárskej oblasti, je tu možnosť aj rybolovu a turistiky. Obec Strekov sa nachádza 25 km od okresného mesta Nové Zámky aj od mesta Štúrovo, ktoré je známe termálnym kúpaliskom Vadaš.

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.č. 0905 144 110 alebo emailom: info@komplexreality.sk

Cena za nehnuteľnosť zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Zabezpečíme Vám aj financovanie Vami vybranej nehnuteľnosti a kompletný právny servis až po prepis energií.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
474 m2
Plocha pozemku:
474 m2
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Andrea Balašková

PhDr. Andrea Balašková

maklér, konateľ spoločnosti

  • Slovensky
  • Magyar
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti