Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na prenájom- 4 izbový RD s veľkým parkoviskom Komjatice

Ulica: Komjatice
Obec: Komjatice
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
800 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom priestranný 4 izbový rodinný dom v obci Komjatice.  Príjemné prostredie v spojení so skvelou dostupnosťou do Nitry a do Nových Zámkov Vám zabezpečí komfortné bývanie.

Dom dispozične pozostáva: 2 detské izby, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, technická miestnosť, vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

Dom ešte vonia novotou, má zateplenú fasádu a prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru: okná, podlahy, nové kúrenie, elektroinštalácia, interiérové dvere, kuchynská linka,  nová kúpeľňa s vaňou a sanitou a zateplenie stropov. Prenajíma sa bez zariadenia, ale v prípade potreby je možné zabezpečiť aj zariadenie. 

Dom je napojený na plyn, elektrinu a obecnú vodu, kúrenie je v dome zabezpečené centrálne plynovým kotlom cez radiátory. V obývacej izbe je predpríprava na krbové kachle.

Podlahová plocha domu 108 m2 poskytuje komfortné bývanie aj  pre rodinu s deťmi. Okolie domu je v štádiu dokončovania. Pozemok je mierne svahovitý, poskytuje možnosť voľnočasových aktivít v záhradke alebo relax na dvore. Možnosť parkovania vo dvore pre 3 autá.

Dom je ihneď k dispozícii.

 Cena  prenájmu je 800,- EUR plus 200,- EUR  za energie.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platia 3 platby vopred.

HODNOTENIE MAKLÉRA:

Dom sa nachádza vo výbornej lokalite obce s rýchlou dostupnosťou do Nitry a do Nových Zámkov.  V obci sa nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko, potraviny a reštaurácie. Dom  je po kompletnej rekonštrukcii bez ďalších investícií a je k dispozícii ihneď.

V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č. 0905 144 110 alebo emailom na : info@komplereality.sk

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
108 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
nevybavený
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Andrea Balašková

PhDr. Andrea Balašková

maklér, konateľ spoločnosti

  • Slovensky
  • Magyar
  • rusr

Radi Vám poradíme